Bij Carrefour in B Park kan je nu ook oude kleding doneren aan de Kringloopwinkel.
Volledig scherm
Bij Carrefour in B Park kan je nu ook oude kleding doneren aan de Kringloopwinkel. © Benny Proot


Bruikbare kleding en schoenen over? Deponeer ze bij Carrefour: “Samenwerking met De Kringwinkel is heel logisch voor ons”

BruggeVlaamse primeur in Carrefour B-Park in Brugge: daar openen De Kringwinkel en de hypermarkt vandaag de eerste ‘circle-wall’. In dat geefpunt kan je - naast gebruikte batterijen, papier, lampen en plastic - nu ook herbruikbare kleding, schoenen, tafel- en bedlinnen doneren.

  1. Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christmas-shop in Steenstraat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”
    PREMIUM
    Brugge

    Jingle Bells! Jingle Bells! In Brugge opent nieuwe en tijdelijke Christ­mas-shop in Steen­straat: “Vissen aan de kerstboom? Niks is gek genoeg”

    Het begint stilaan te kriebelen bij de Brugse fans van de gezelligste periode van het jaar. Die kunnen deze winter voor het eerst terecht in It’s All About Christmas, een gloednieuwe pop-up winkel in de Steenstraat in Brugge. Twee verdiepingen vol kerstspullen liggen er te wachten in allerlei kleuren en vormen. “De toppers van dit jaar? Uiltjes, vogeltjes en kerstverlichting”, vertelt Raymond den Iseger, zaakvoerder van de kerstwinkel.