Clinton Mata en Emmanuel Dennis. Mata zat achter het stuur, Dennis was mee als passagier.
Volledig scherm
Clinton Mata en Emmanuel Dennis. Mata zat achter het stuur, Dennis was mee als passagier. © Photo News

Boete voor Clubspeler Mata, die samen met Dennis wordt tegengehouden in Porsche: “Plots ging het alleen nog over die twee doelpunten tegen Real Madrid”

BruggeClub Brugge-verdediger Clinton Mata is in de Brugse politierechtbank veroordeeld tot 400 euro boete, omdat hij met zijn Porsche te snel heeft gereden én zijn voorste zijruiten getint zijn. Nog aanwezig in de wagen: ploegmakker Emmanuel Dennis. Mata’s advocaat betwistte beide feiten. “Mijn cliënt vroeg of de agenten hem hadden tegengehouden om over voetbal te praten. Dat is in het verkeerde keelgat geschoten”, klonk het. 

  1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
    Tweakers

    Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

    Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.