Proeven op de Brugse Kaasmarkt op 't Zand. Volgend jaar wordt er gesmuld in het Koning Albert I-park.
Volledig scherm
Proeven op de Brugse Kaasmarkt op 't Zand. Volgend jaar wordt er gesmuld in het Koning Albert I-park. © Benny Proot

"Blij dat we 't Zand (even) verlaten"

BRUGGENiet te warm, niet te koud: ideaal dus voor een geslaagde achtste editie van de Brugse Kaasmarkt gisteren. Dat gebeurde voorlopig voor de laatste keer op 't Zand, waar binnen drie weken de werken voor het nieuwe plein starten. "We verhuizen tijdelijk naar het Koning Albert I-park en daar zijn we niet rouwig om. Het plein is versleten", zegt Filip Vermander van Belgomilk.

 1. De beste cocktails van bekende bartender drink je bij je thuis, inclusief speciaal ijs en muziek: “Beleving moet áf zijn”
  Brugge

  De beste cocktails van bekende bartender drink je bij je thuis, inclusief speciaal ijs en muziek: “Beleving moet áf zijn”

  Zin in een gezellige avond thuis met een bloody mary en wat passende muziek erbij? Bar Ran in Brugge biedt vanaf deze week 18 cocktails en suggesties aan via takeaway. Wie een bestelling plaatst, krijgt meteen ook de playlist van de zaak mee naar huis. Garnituren en zelfs speciale ijsblokjes zijn eveneens inbegrepen. “Het plaatje moet compleet zijn”, zegt Ran, telg van de bekende cocktailfamilie Van Ongevalle. HLN helpt de horeca door alle takeaway te bundelen. Vul gerust jouw formule hier aan.
 1. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'

 2. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen