David Verheyden, Saskia Vandermeersch en dochter Fleur in BBRUT, tussen Brugge en Knokke.
Volledig scherm
PREMIUM
David Verheyden, Saskia Vandermeersch en dochter Fleur in BBRUT, tussen Brugge en Knokke. © Benny Proot

BINNENKIJKER. David (46) en Saskia (49) verbouwden varkens- en koeienstallen uit 1824 om tot luxueuze bed&breakfast tussen Brugge en Knokke: “Meteen verliefd op dit fenomenale zicht”

BruggeHet pand stond geen dag op een immosite. Toen David Verheyden (46) en Saskia Vandermeersch (49) lucht kregen van de verkoop van dit boerenerf uit 1824, aarzelden ze geen seconde. De vroegere eigenaar bleek bovendien fan van hun plannen. In één jaar toverden ze de boerderij, waar koeien nog stonden te grazen, om tot de luxueuze bed&breakfast BBRUT, ergens in the middle of nowhere in de West-Vlaamse polders. “Wakker worden met zicht op het Schipdonkkanaal, dat vinden we hier de max.” 

  1. Nu al twee kamers in B&B Rêveries, straks wellicht nog meer: “Nog steeds vinden gasten de weg door onze deelname aan Huizenjacht”
    PREMIUM
    Roeselare

    Nu al twee kamers in B&B Rêveries, straks wellicht nog meer: “Nog steeds vinden gasten de weg door onze deelname aan Huizen­jacht”

    Een bed and breakfast openen in volle coronacrisis leek exact een jaar geleden een bijzonder gewaagde zet. Maar het is exact wat Christoph Coevoet en Hannelore Pyckavet deden op het Beitemse platteland. Al snel moest het koppel heel wat gasten weigeren en waren ze genoodzaakt om te investeren in een tweede kamer. Nu maken ze zelfs al plannen om ook werk te maken van een derde en een vierde kamer.