‘t Zand heeft nu ook zijn kerstboom.
Volledig scherm
‘t Zand heeft nu ook zijn kerstboom. © Benny Proot

Beter laat dan nooit: drie kerstbomen op 't Zand

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Geen vaarwel, wel au revoir: Messi en co uitermate tevreden over ontvangst in Oostkamp
  Oostkamp

  Geen vaarwel, wel au revoir: Messi en co uitermate tevreden over ontvangst in Oostkamp

  Zou het zwaaiende handje dinsdagavond dan tóch gemeend zijn? Feit is dat Lionel Messi en de andere sterren van PSG tevreden waren over hun verblijf in viersterrenhotel Van der Valk in Oostkamp. Dat bleek uit een gesprek tussen burgemeester Jan De Keyser en afgevaardigden van de Franse topclub. “Alles is zéér vlot verlopen, dat merkten ze bij de voetbalclub ook op. Ze lieten weten in de toekomst zeker terug te willen keren”, zegt De Keyser.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).