De aangereden wagen was rijp voor de schroothoop.
Volledig scherm
De aangereden wagen was rijp voor de schroothoop. © Jan Van Maele

Bestuurster ramt geparkeerde wagen en komt daarna in de struiken terecht

ZeebruggeEen bestuurster heeft zaterdagnacht een ravage veroorzaakt langs de Evendijk-West in Zeebrugge. 

 1. 10 tips voor een onvergetelijke Halloween aan de kust: van een griezelige wandel- of mountainbiketocht tot shows, kermis en parades
  PREMIUM
  Brugge/Oostende/Blankenberge

  10 tips voor een onvergete­lij­ke Halloween aan de kust: van een griezelige wandel- of mountainbi­ke­t­ocht tot shows, kermis en parades

  Om iedereen te laten genieten van dit bijzondere feest, plant het gemeentebestuur van Knokke-Heist drie verschillende thema-avonden, aangepast aan elke leeftijd. Op vrijdagavond 29 oktober is er een sprookjeswandeling voor kinderen door het bosje van Heist. Acteurs vertellen het verhaal en proberen je ook af en toe te laten schrikken. Mag het iets enger zijn voor jou? Kom dan op zaterdagavond langs en de acteurs zullen jou niet sparen. Het sprookjesbos kent enkele duistere geheimen en die zal je langs deze wandeling ontdekken.
 1. WK-brug keert terug tijdens 16 (!) shoppingdagen in eindejaarsperiode in Brugge: “Veiligste manier om Ring aan station over te steken”
  Brugge

  WK-brug keert terug tijdens 16 (!) shoppingda­gen in eindejaars­pe­ri­o­de in Brugge: “Veiligste manier om Ring aan station over te steken”

  De stad Brugge, de politie en openbare vervoersmaatschappij De Lijn hebben een plan klaar om de eindejaarsdrukte in goede banen te leiden. Anders dan vorig jaar verwacht Brugge een massa volk dat komt genieten van Wintergloed en van de 16 (!) shoppingdagen tussen 27 november en 3 januari. “Randparkings, een voetgangersbrug en mobiele tekstkarren moeten het bereikbaar en veilig houden”, zegt burgemeester Dirk De fauw.
 2. Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”
  Atletiek

  Stijn Fincioen blikt tevreden terug op CrossCup Relays: “Onze zege bij de masters was mooi, maar eigenlijk hebben al mijn atleten het uitstekend gedaan”

  De CrossCup Relays in Berlare waren afgelopen zondag de perfecte opener van het nationale veldloopseizoen. Een prachtige omloop, een stralende oktoberzon en heel veel gemotiveerde atleten maakten er een echt atletiekfeest van. De West-Vlaamse clubs waren bovendien ook heel goed vertegenwoordigd aan het Donkmeer. Fusieclub FLAC trad met maar liefst 51 teams aan en behaalde vier podiumplaatsen bij de jeugd, maar het was uiteindelijk Olympic Brugge dat, met de overwinning bij de masters mannen, de hoofdvogel afschoot. “Vooral de manier waarop we de zege pakten was mooi”, aldus Stijn Fincioen.