Kevin Van Volcem schakelt over op vegan.
Volledig scherm
Kevin Van Volcem schakelt over op vegan. © Benny Proot

B&B schakelt over op vegan: “Gasten merken het vaak niet eens”

De bed and breakfast AMPM langs de Singel pakt als eerste in Brugge uit met een louter veganistisch ontbijt. Geen vlees of zuivel dus, maar enkel producten op basis van planten. “We willen mensen bewust maken, maar ook tonen dat het even lekker is", zeggen de zaakvoerders.

2 reacties

 • Johan Van den Berghe

  4 jaar geleden
  Super!!
 • Pieter smit

  4 jaar geleden
  Top!, ben zelf geen veganist, maar vind het super dat ze er zo mee om gaan, kunnen heel wat andere ondernemers een voorbeeld aan nemen, want wie schotelt z'n gasten nu nog legbatterij eieren voor en vlees uit de intensieve veehouderij?
 1. Van het zandtulpje tot de duinenveldridder: op zoek naar paddenstoelen op… het strand? “Kijken mag, maar aankomen niet”
  PREMIUM
  De Haan

  Van het zandtulpje tot de duinen­veldrid­der: op zoek naar paddenstoe­len op… het strand? “Kijken mag, maar aankomen niet”

  De duinstinkzwam, met wat fantasie lijkt hij op een fallus, maar het is wel degelijk een paddenstoel. Zijn naam verraadt het al een beetje, maar de duinstinkzwam groeit... op het strand. Wij trokken onze wandelschoenen aan en doken in De Haan de duinen in met amateur-mycoloog Carl Van Den Broeck. “Het is soms op handen en voeten speuren, maar zolang het niet vriest, vind je ze zeker.” Wij probeerden zes verschillende soorten te spotten, maar het is inderdaad soms goed zoeken.