Erik Timmerman (rechts) kreeg vrijdag op de Brugse Markt het gezelschap van sympathisant Jean Marc Mosar.
Volledig scherm
Erik Timmerman (rechts) kreeg vrijdag op de Brugse Markt het gezelschap van sympathisant Jean Marc Mosar. © Benny Proot

Badmintonkampioen Erik (52) voert actie op Markt van Brugge: “Laat me mijn sport beoefenen, het gemis bezorgt me een hoge bloeddruk”

Brugge/Gistel“Badminton is mijn leven en dat wordt me zomaar afgenomen.” Erik Timmerman (52) uit Gistel, Belgisch kampioen bij de veteranen, vat voor de derde dag post op de Markt van Brugge. Hij wil dat ‘de gezondste sport van allemaal’ opnieuw in zaal beoefend mag worden.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties
  PREMIUM
  West-Vlaanderen

  Rapport van Ventilus-intendant hakt geen knopen door: juridische risico’s verbonden aan beide opties

  In het definitieve rapport van Ventilus-intendant Guy Vloebergh, dat hij halfweg maart overmaakte aan de Vlaamse regering, staat geen duidelijke voorkeur voor een bovengrondse dan wel een ondergrondse lijn. Over de inhoud van het rapport werd nog niet gecommuniceerd, maar het document zou wel circuleren in regeringskringen. Dat schrijft De Tijd. Verwacht wordt dat de Vlaamse regering in de komende weken de knoop doorhakt.