Astrid Coppens zakte met haar dochtertje Billie-Ray af naar de winkel in de Noordzandstraat in Brugge.
Volledig scherm
Astrid Coppens zakte met haar dochtertje Billie-Ray af naar de winkel in de Noordzandstraat in Brugge. © Benny Proot

Astrid Coppens stelt eigen collectie voor Woody voor in Brugge en Knokke

Brugge/KnokkeDe unieke capsulecollectie Billie-Ray x Woody van Astrid en Bram Coppens in samenwerking met Woody is zaterdag voorgesteld in de Woody-winkel langs de Noordzandstraat in Brugge. Astrid Coppens is vandaag ook te gast in Woody Knokke van 15.30 tot 17.30 uur.

  1. Advocate Griet Cnudde over geviseerde buurtbewoners van Club Brugge-stadion: “Zulke intimidatie werkt helaas. Mensen die een klacht ingediend hadden en terugkrabbelen na bedreigingen”
    PREMIUM

    Advocate Griet Cnudde over geviseerde buurtbewo­ners van Club Brug­ge-stadion: “Zulke intimida­tie werkt helaas. Mensen die een klacht ingediend hadden en terugkrab­be­len na bedreigin­gen”

    Buurtbewoners die de bouw van de nieuwe voetbaltempel van Club Brugge blokkeren, zijn kop van Jut bij een deel van de supporters. Door een blunder bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen raakten hun namen bekend, waarna bedreigingen volgden. “Intimidatie gebeurt heel vaak”, zegt advocate Griet Cnudde. “Dutroux krijgt in ons land een betere bescherming dan burgers die opkomen voor hun rust en woongenot.”