Daniël Deriemacker, echtgenoot en verdachte van de moord op Carmen Garcia Ortega
Volledig scherm
PREMIUM
Daniël Deriemacker, echtgenoot en verdachte van de moord op Carmen Garcia Ortega © RV

Assisenzaak Daniel Deriemacker: “Heel zeker dat er om 21.45 uur geen lijk lag”

De twee kroongetuigen in deze zaak - een buurvrouw en een wandelaar - bleven gisteren op de getuigenstoel bij hun eerdere - qua timing tegenstrijdige - verklaringen. Om ter plaatse vast te stellen wat er allemaal kan van kloppen en wat niet, trekt het hele gezelschap maandagavond naar de stationsbuurt van Komen.

1 reactie

 • guy vermeulen

  3 jaar geleden
  Sluit die leugenaar maar op ,is niet normaal net al zijn minnaressen. En die vrouwen lopen daar allemaal in ?Ge moet wel denken hoe trouw ze allemaal zijn.
 1. Verken Brugge met gloednieuw stadsspel Urban Hunt: “De koffiezet-award gaat naar het team dat het langst heeft getalmd tussen twee opdrachten”
  PREMIUM
  Brugge

  Verken Brugge met gloednieuw stadsspel Urban Hunt: “De koffiezet-a­ward gaat naar het team dat het langst heeft getalmd tussen twee opdrachten”

  Een creatieve speurtocht door Brugge. Zo noemen Klaas Lannoy en Roel Vaneyghen hun stadsspel Urban Hunt. Eerder ontwikkelden de Ieperlingen het spel al voor hun thuisstad en voor Gent. Nu is er dus een Brugse versie. “Natuurlijk passeer je langs de belangrijkste hotspots in Brugge, maar het is geen historisch spel”, zeggen ze.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.