Kenan Bulut werd donderdagavond schuldig bevonden aan de moord op z'n vriendin Milena Raycheva.
Volledig scherm
PREMIUM
Kenan Bulut werd donderdagavond schuldig bevonden aan de moord op z'n vriendin Milena Raycheva. © Photo News/RV

ASSISEN. Kenan Bulut (57) krijgt 23 jaar opsluiting voor duinenmoord: “Mag ik nog iets tegen m’n kind zeggen?”

ZeebruggeIn het Brugse assisenhof is Kenan Bulut (57) veroordeeld tot 23 jaar opsluiting voor de duinenmoord in Zeebrugge. De Turkse Rotterdammer ontkende twaalf jaar lang vergeefs dat hij z’n vriendin Milena Raycheva (26) om het leven bracht. Het Openbaar Ministerie vorderde 27 jaar opsluiting, maar het hof en de jury deden daar een hap van af, door de lange duur van het onderzoek.

 1. Advocate Griet Cnudde over geviseerde buurtbewoners van Club Brugge-stadion: “Zulke intimidatie werkt helaas. Mensen die een klacht ingediend hadden en terugkrabbelen na bedreigingen”
  PREMIUM

  Advocate Griet Cnudde over geviseerde buurtbewo­ners van Club Brug­ge-stadion: “Zulke intimida­tie werkt helaas. Mensen die een klacht ingediend hadden en terugkrab­be­len na bedreigin­gen”

  Buurtbewoners die de bouw van de nieuwe voetbaltempel van Club Brugge blokkeren, zijn kop van Jut bij een deel van de supporters. Door een blunder bij de Raad voor Vergunningsbetwistingen raakten hun namen bekend, waarna bedreigingen volgden. “Intimidatie gebeurt heel vaak”, zegt advocate Griet Cnudde. “Dutroux krijgt in ons land een betere bescherming dan burgers die opkomen voor hun rust en woongenot.”
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.