Lijsttrekker voor het Vlaams Parlement Annick Lambrecht (sp.a).
Volledig scherm
Lijsttrekker voor het Vlaams Parlement Annick Lambrecht (sp.a). © Karolien Coenen

Annick Lambrecht (sp.a): “Tijdens huisbezoeken zeiden mensen vlakaf dat ze op het Belang zouden stemmen”

Vooraf vreesde Annick Lambrecht (sp.a) uit Brugge dat niemand haar, buiten haar eigen stad, zou kennen. Dat lijkt nu waarheid te worden, want de West-Vlaamse socialisten zullen het met één zetel minder moeten doen in het Vlaams Parlement. 

3 reacties

 • Erwin V.D.

  2 jaar geleden
  Alle politici van de traditionele partijen staan te ver van de noden en klachten van de bevolking en zijn enkel aanspreekbaar als er verkiezingen aankomen. Het volk is de loze beloftes van die partijen meer dan beu. Zeker men nu al te diep in onze zakken zit en men nog dingen zoekt om er nog dieper in te zitten. Dit terwijl er immigranten en oost-Europeese uitbuiters zijn die alles zo maar leegzuigen. Het is echt tijd om de eigen bevolking te helpen en te redden van groter wordende armoede.
 • Dany Hubrecht

  2 jaar geleden
  Das raar, alle politieke partijen konden dit voorspellen. Wat hebben ze ermee gedaan. Blijkbaar niet veel. Iedere partij die mee regeert wordt afgestraft, dus het antwoord is niet ver te zoeken. Laat ze verantwoordelijkheid opnemen. Tijdens de debatten werden de deuren al gesloten voordat er geluisterd werd naar standpunten. Ik wens jullie succes toe om uit dit kluwen te geraken. Luister naar de bevolking, iedereen van de bevolking en doe daar iets mee, maar wees eerlijk wat kan en wat niet kan
 • Didier De Busschere

  2 jaar geleden
  Beste Annlck. Als het niet meer lukt in Brussel ,blijf dan in Brugge bij ons.Dan zien we nog een toffe madam.
 1. Brugge maakt werk van erfgoedfabriek om kunstschatten te bewaren: “Nu worden die vaak in slechte omstandigheden opgeslagen”
  PREMIUM
  Brugge

  Brugge maakt werk van erfgoedfa­briek om kunstschat­ten te bewaren: “Nu worden die vaak in slechte omstandig­he­den opgeslagen”

  De stad Brugge maakt verder werk van het ombouwen van de voormalige kaarsenfabriek langs de Kleine Pathoekeweg tot een erfgoedfabriek. Simpel gezegd: de kunstschatten van Brugge zullen in de nieuwe ruimte opgeslagen worden. Nu worden die vaak nog in slechte omstandigheden bewaard. Deze week is het openbaar onderzoek in kader van de vergunningsaanvraag van start gegaan, zo bevestigt schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon (CD&V). “Het project zal geen negatieve impact hebben op het landschap. Integendeel zelfs, nu ligt de omgeving er troosteloos bij”, zegt Demon.
 2. Triatlonorganisaties blijven in de ban van corona: “Nieuw regelmatigheidscriterium crossduatlon verschuift naar lente”

  Triatlonor­ga­ni­sa­ties blijven in de ban van corona: “Nieuw regelmatig­heids­cri­te­ri­um crossdu­atlon verschuift naar lente”

  De triatlon- en duatlonwedstrijden in ons land blijven in de ban van de coronaproblematiek. De wintertriatlon van Diksmuide is al geannuleerd en ook het nieuwe regelmatigheidscriterium crossduatlon, dat deze maand van start moest gaan, wordt noodgedwongen verschoven naar maart. Ook de Run en Bike van BIN, de triatlonclub van de NATO in Brussel, schuift van januari op naar maart. De triatleten die snakken naar wat wedstrijdritme zullen dus twee maanden langer op hun honger blijven zitten.
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre