Nathan V. werd veroordeeld in de Brugse rechtbank.
Volledig scherm
Nathan V. werd veroordeeld in de Brugse rechtbank. © Proot

Amper 20-jarige Bruggeling krijgt 37 maanden cel voor aanranding van 13-jarige meisjes: “Hij is een gevaarlijk individu”

BruggeEen amper 20-jarige Bruggeling heeft 37 maanden cel gekregen voor de aanranding van twee 13-jarige meisjes en de verkrachting van één van hen. Nathan V. zou één van de slachtoffers en haar familie ook met de dood bedreigd hebben. “De maatschappij moet beschermd worden tegen een dergelijk gevaarlijk individu”, oordeelde de rechtbank.

 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”