Op een werf kwam Marjolijn met haar onderbeen onder een bobcat terecht.
Volledig scherm
Op een werf kwam Marjolijn met haar onderbeen onder een bobcat terecht. © Hans Verbeke

Alleenstaande moeder verloor onderbeen bij arbeidsongeval, maar blijft positief: “Ik kan zelfs nog op hakken lopen”

“Ik kan nog alles met mijn prothese, zelfs op hakken lopen”, blijft Marjolijn Vandenbussche uit Brugge haar positieve zelf. De 33-jarige vrouw verloor dit voorjaar haar linkeronderbeen na een zwaar arbeidsongeval. De alleenstaande moeder stelde zich donderdagmorgen burgerlijke partij tegen haar voormalige werkgever. Die sprong volgens het arbeidsauditoraat onvoorzichtig om met de veiligheid op de werf. Bouwonderneming Van Robays vraagt de vrijspraak.

8 reacties

 • Marjolijn Vandenbussche

  1 jaar geleden
  Ik vraag een voorschot in afwachting van deskundige die alles zal bepalen. Ik moet nog invalide verklaard worden en zo dus dat gaat wel even duren allemaal. Vandaar een klein voorschot om men leven verder te kunnen leven zonder financiële zorgen. Iedereen mag weten dat ik me goed voel, voor het bedrag dat ik mss dan al meer zou krijgen zou ik me anders moeten voordoen dan ik b3n, en dat kan ik gewoon niet. Ik ben positief, en ooit zal men bankrekening dat ook worden bedankt voor de vele steun
 • Armand Wuyts

  1 jaar geleden
  Inderdaad,Mevrouw mag dit bedrag niet aanvaarden,het is inderdaad veel te weinig! De verzekering poogt er met zo een bedrag van af te komen,zoals gewoonlijk meestal gebeurd!
 • Bea Van Goethem

  1 jaar geleden
  Zò positief ingesteld, daar kunnen velen iets van leren. Maar mevrouw, 12.500 Euro schadevergoeding? Dat is VEEL te weinig. Zet daar op z'n minst maar een nulletje bij. Ik denk dat u niet beseft dat u extra kosten zult hebben tot het eind van uw leven omwille van dit tragisch ongeluk. Succes!
 • Angelo Cabooter

  1 jaar geleden
  Een bobcat of ander werkvoertuig (of zelfs werkmateriaal) dat niet volledig is, of niet in orde is met de veiligheid, zou NIET mogen gebruikt worden!!
 • Olivier Ghekiere

  1 jaar geleden
  Topvrouw. Sterk tot en met.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

 2. In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"
  Play

  In Wuhan zijn de rollen een jaar later omgedraaid: "Het is nergens zo veilig als hier"