Deze uitzinnige taferelen zullen we zondag opnieuw zien op de Platse.
Volledig scherm
Deze uitzinnige taferelen zullen we zondag opnieuw zien op de Platse. © Benny Proot

Al bekomen van de viering, Clubfans? Tweede én derde feest staan voor de deur: “Na twee coronajaren zullen ze dit appreciëren”

BruggeDe spontane titelviering van de Clubfans rond het Jan Breydelstadion en de Platse is zonder incidenten verlopen. De cafébazen op het plein beleefden een topdag, maar kijken al uit naar zondag. Dan staat een nieuw kampioensfeest gepland, voor en na de wedstrijd tegen Anderlecht. “We werken met alle horecazaken op het plein samen”, zegt Nick Dhoest van Den Comptoir. Eén dag later is het dan – opnieuw – feest, mét de spelers. 

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Welke invulling krijgt Huize Minnewater? Krijgen we eenvormige terrassen? En wat met de stadions voor Club en Cercle?
    PREMIUM
    brugge

    BELOOFD IS BELOOFD. Welke invulling krijgt Huize Minnewater? Krijgen we eenvormige terrassen? En wat met de stadions voor Club en Cercle?

    De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg, tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 gesteld werden? Wij selecteerden tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Brugge, een stad op zoek naar parkeergelegenheid, toeristen, een nieuwe cultuur- en congressmoel en... twee voetbalstadions. Vooral dat laatste lijkt voer voor een nieuwe processie.