De aangespoelde bruinvis in Koksijde werd verzorgd in het Boudewijn Seapark in Brugge, maar overleed daar uiteindelijk alsnog.
Volledig scherm
De aangespoelde bruinvis in Koksijde werd verzorgd in het Boudewijn Seapark in Brugge, maar overleed daar uiteindelijk alsnog. © KBIN

Aangespoelde bruinvis in Koksijde alsnog overleden in Boudewijn Seapark

Koksijde/BruggeDe zieke bruinvis die zondagmorgen aanspoelde op het Koksijdse strand, is dan toch overleden. Het dier werd nog overgebracht naar een bassin in Boudewijn Seapark in Brugge en kreeg er de nodige verzorging.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.