De 89-jarige vrouw werd gegrepen door een bestelwagen tijdens het oversteken van de IJzerlaan. Ze stierf ter plaatse. Voorlopig is het onduidelijk of de aanrijding op of naast het zebrapad gebeurde.
Volledig scherm
De 89-jarige vrouw werd gegrepen door een bestelwagen tijdens het oversteken van de IJzerlaan. Ze stierf ter plaatse. Voorlopig is het onduidelijk of de aanrijding op of naast het zebrapad gebeurde. © Bart Boterman

89-jarige voetgangster sterft na aanrijding in Diksmuide: slachtoffer zou eind deze maand 90ste verjaardag vieren

Diksmuide/BruggeEen 89-jarige vrouw uit Brugge is vrijdagavond overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval in Diksmuide. De vrouw stak rond 17.45 uur de IJzerlaan over ter hoogte van een zebrapad maar werd gegrepen door een bestelwagen. 

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.