De vrouw beweert het pakketje te hebben gevonden op het pleintje voor de gevangenis.
Volledig scherm
De vrouw beweert het pakketje te hebben gevonden op het pleintje voor de gevangenis. © BELGA

79-jarige vrouw smokkelt heroïne binnen in gevangenis voor haar zoon: “Geen moederliefde, maar eerder moederkwaad”

Een 79-jarige vrouw uit Oostende verscheen donderdagmorgen voor de correctionele rechtbank in Brugge voor het binnensmokkelen van heroïne in de Brugse gevangenis. Volgens het parket waren de drugs bestemd voor de zoon van A.R. “Dit is allesbehalve een daad van moederliefde, maar eerder van moederkwaad”, stelde de procureur.

6 reacties

 • censor

  2 jaar geleden
  Echt ik kom niet meer bij....pakje gevonden...en die advocaat durft dat nog te zeggen ook...van een oen gesproken.
 • Frank Van Hevel

  2 jaar geleden
  Wat een uitleg van die advocaten alweer.....
 • Guy Peetroons

  2 jaar geleden
  Peetroons Guy Weer een verhaal voor van in slaap te vallen , is de eerste keer awel doe het niet zal je niet voor de rechter verschijnen en de wet is gelijk voor iedereen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • glenn wouters

  2 jaar geleden
  Mijn cliënte vond op het plein voor de gevangenis een pakketje bij een vuilnisbak”, pleitte haar advocaat Jan Dekersgieter. “Ze nam het mee en pas binnen bleek er heroïne in te zitten. En die komen daar mee weg zeker. Je zou in deze tijden dan nog gaan geloven in een heilige uit Spanje op een schimmel.
 • ronny cockuyt

  2 jaar geleden
  Die advocaat zijn neus is langer of van pinocchio,wie gelooft dat,gevonden naast een vuilnisbak,tja en de eerste maal voor de rechter kan ook wel zijn omdat ze nog nooit gepakt is geweest.