Het toerisme in Brugge haalt in juli een aanvaardbaar peil dankzij de vele landgenoten die kiezen voor één of meerdere dagen in de Breydelstad.
Volledig scherm
Het toerisme in Brugge haalt in juli een aanvaardbaar peil dankzij de vele landgenoten die kiezen voor één of meerdere dagen in de Breydelstad. © Benny Proot

570.000 bezoekers kiezen in juli voor Brugge: “Hier trekken we ons aan op”

BruggeBrugge sluit juli af met 570.000 bezoekers. Die cijfers, berekend volgens mobiele data, zijn beter dan verwacht. 

 1. Geen vaarwel, wel au revoir: Messi en co uitermate tevreden over ontvangst in Oostkamp
  Oostkamp

  Geen vaarwel, wel au revoir: Messi en co uitermate tevreden over ontvangst in Oostkamp

  Zou het zwaaiende handje dinsdagavond dan tóch gemeend zijn? Feit is dat Lionel Messi en de andere sterren van PSG tevreden waren over hun verblijf in viersterrenhotel Van der Valk in Oostkamp. Dat bleek uit een gesprek tussen burgemeester Jan De Keyser en afgevaardigden van de Franse topclub. “Alles is zéér vlot verlopen, dat merkten ze bij de voetbalclub ook op. Ze lieten weten in de toekomst zeker terug te willen keren”, zegt De Keyser.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.