Bio Planet doet alvast mee
Volledig scherm
Bio Planet doet alvast mee © Benny Proot

5.000 (!) Bruggelingen gezocht die minder voedsel willen verspillen, Bio-Planet en De Republiek geven alvast goede voorbeeld

BruggeBrugge zoekt 5.000 deelnemers voor een nieuwe editie van Food Winners, het concept waarbij voedselverspilling wordt tegengegaan. Bruggelingen die deelnemen, worden begeleid door professionals.

  1. BELOOFD IS BELOOFD. Welke invulling krijgt Huize Minnewater? Krijgen we eenvormige terrassen? En wat met de stadions voor Club en Cercle?
    PREMIUM
    brugge

    BELOOFD IS BELOOFD. Welke invulling krijgt Huize Minnewater? Krijgen we eenvormige terrassen? En wat met de stadions voor Club en Cercle?

    De bestuursperiode van uw stadsbestuur is ruim halfweg, tijd voor een evaluatie. Komt er iets in huis van de prioriteiten die in 2018 gesteld werden? Wij selecteerden tien beloftes van het schepencollege, zochten uit wat er gerealiseerd is en wat er nog op de plank ligt. Vandaag: Brugge, een stad op zoek naar parkeergelegenheid, toeristen, een nieuwe cultuur- en congressmoel en... twee voetbalstadions. Vooral dat laatste lijkt voer voor een nieuwe processie.