In 2021 gebeurde er heel wat in en rond Brugge
Volledig scherm
PREMIUM
In 2021 gebeurde er heel wat in en rond Brugge © rv

34,3 miljoen keer bedankt! Deze verhalen beroerden de Bruggeling het afgelopen jaar het meest

BruggeOok in 2021 overheerste corona helaas het nieuws. Toch viel er de voorbije twaalf maanden veel meer te beleven in Brugge. Tragisch nieuws, maar evengoed hoopgevende verhalen. Ondanks alles klikte u, beste lezer, onze artikels over het leven in en rond Brugge het afgelopen jaar ruim 34,3 miljoen keer aan. Daar zijn we heel erg blij mee. Onze oprechte dank. Vooraleer we 2021 definitief uitzwaaien, blikken weg graag samen met u nog even terug op de meest gelezen artikels van het voorbije jaar. Denk aan de opgeloste verdwijning van Ronny (38), 31 jaar na datum. We wensen jullie alvast een gezond 2022 en blijf bij ons!

  1. Hoe zou het nog zijn met transmigrant die jaar geleden 250.000 euro won met kraslotje? “Wij gingen samen naar de bank en hij stapte dolgelukkig buiten”
    PREMIUM

    Hoe zou het nog zijn met transmi­grant die jaar geleden 250.000 euro won met kraslotje? “Wij gingen samen naar de bank en hij stapte dolgeluk­kig buiten”

    Hij wou een appartement kopen. En een auto. En een winkel opstarten. Maar zou de transmigrant die exact een jaar geleden 250.000 euro won met een kraslotje daar ook in geslaagd zijn? We vroegen het aan de drie hoofdrolspelers in een ongelofelijk verhaal over veel pech en een beetje geluk. “Naar Algerije terugkeren, dat deed hij zeker niet.”
    Brugge