23 vrachtwagens bij North Sea Express vrijgegeven na betaling borgsom

 1. Duizenden enthousiastelingen trotseren weer en wind tijdens Ronde voor wielertoeristen: gouverneur Oost-Vlaanderen steekt seingevers hart onder de riem

  Duizenden enthousias­te­lin­gen trotseren weer en wind tijdens Ronde voor wielertoe­ris­ten: gouverneur Oost-Vlaanderen steekt seingevers hart onder de riem

  We Ride Flanders, de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen, trok zich deze ochtend op gang vanop de Markt in Brugge. Door hondenweer ploeteren de dappere flandriens richting over de hellingen in de Vlaamse Ardennen richting de aankomstlijn in Oudenaarde. De renners die deelnamen aan de kortere trajecten druppelen ondertussen binnen.
  Brugge
 2. Marie-Jeanne (83) verrast eerlijke vinder: “Ik durfde aan niemand vertellen dat ik mijn diamanten ring van 5.000 euro kwijt was”
  PREMIUM

  Ma­rie-Jeanne (83) verrast eerlijke vinder: “Ik durfde aan niemand vertellen dat ik mijn diamanten ring van 5.000 euro kwijt was”

  Ze kreeg hem cadeau van haar echtgenoot André, nauwelijks enkele maanden voor zijn dood in 2015. Maar na een receptie in januari schoof de kostbare ring wellicht weg van de vinger van Marie-Jeanne Roose (83) uit Brugge. De dame merkte het pas ’s anderendaags op, maar gelukkig waren daar nog Bruggeling Herman Van Parys (63), de politie en haar beste vriendin Eva. Het verhaal eindigde alsnog met een happy end... en een etentje.
  Brugge