MPI De Kaproenen is dicht door coronabesmettingen.
Volledig scherm
MPI De Kaproenen is dicht door coronabesmettingen. © Benny Proot

200 leerlingen en 60 leerkrachten van MPI De Kaproenen in quarantaine na coronabesmettingen: “Nu snel ingrijpen om erger te voorkomen”

BruggeDe twee vestigingen van de school MPI De Kaproenen in Brugge zijn dinsdag gesloten na een aantal positieve coronagevallen. “De kinderen hebben veel contact met elkaar en daarom is het beter om nu in te grijpen”, zegt woordvoerster Greet Verleye.

  1. Controle op coronapas lukt er moeilijk en er loopt geen kat, sluit kerstmarkt op ‘t Zand zondag alweer de deuren?: “We kiezen eieren voor ons geld”
    PREMIUM
    Brugge

    Controle op coronapas lukt er moeilijk en er loopt geen kat, sluit kerstmarkt op ‘t Zand zondag alweer de deuren?: “We kiezen eieren voor ons geld”

    Jarenlang hebben horeca-uitbaters en handelaars in Brugge gepleit voor een uitbreiding van de kerstmarkt op 't Zand en nu er eindelijk een kleine markt staat, lijkt het verhaal al na een week te stoppen. Verschillende kraamhouders hebben zich al teruggetrokken. “Dit is een koude douche, velen van ons hebben hier veel tijd en geld in geïnvesteerd”, zegt Nele Baum van Lollipop Wafels. “Het is niet de bedoeling dat de kerstmarkt alweer sluit”, zegt schepen Philip Pierins.