De feiten speelden zich af in het centrum van Brugge. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De feiten speelden zich af in het centrum van Brugge. (illustratiebeeld) © Benny Proot

11 maanden cel voor Bruggeling die fietsster bij de keel greep nadat die hem erop wees dat hij z'n mondmasker niet aan had

BruggeEen 29-jarige Bruggeling heeft 11 maanden cel gekregen voor een slag die hij uitdeelde aan een fietsster in het centrum van de stad. De vrouw had V.L. erop gewezen dat hij een mondmasker moest dragen, maar die reageerde als een bezetene.

 1. Woning onbewoonbaar na zware brand: “We hadden dit huis net 2 jaar gerenoveerd”
  Play
  Brugge

  Woning onbewoon­baar na zware brand: “We hadden dit huis net 2 jaar gereno­veerd”

  In de Blankenbergesteenweg in Sint-Pieters is vrijdagnamiddag rond 3 uur een hevige brand uitgebroken in een woning. De eigenaars waren op dat moment niet aanwezig. “We kregen telefoon dat het huis van één van de buren in brand stond. Toen we aankwamen, zagen we dat het onze eigen woning was”, zegt een fel aangeslagen Chantal Maene. Toen de brand onder controle bleek te zijn, begonnen de vlammen opnieuw door het dak te slaan. Om half 6 was de brandweer nog steeds aan het blussen.
 2. Dierenspeciaalzaak organiseert speciaal weekend voor viervoeters in ‘Hondenkoer’, dat al duizenden honden lokte: “Een schot in de roos”
  Damme/Brugge

  Dierenspe­ci­aal­zaak organi­seert speciaal weekend voor viervoe­ters in ‘Hondenkoer’, dat al duizenden honden lokte: “Een schot in de roos”

  Met voorlopig ruim 5.000 bezoekers is ‘Hondenkoer’ op de terreinen van de oude militaire kazerne in Sijsele een groot succes. Ook dierenspeciaalzaak Tom&Co is er een vaste waarde en organiseert er op 20 en 21 augustus een uniek Tom&Co-weekend. Tijdens dat weekend kun je je trouwe viervoeter in de watten leggen met leuke Tom&Co-gadgets en toffe workshops.