Vaccinatiecentrum in de expodroom in Bree
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum in de expodroom in Bree © Mine Dalemans

Zorgverleners krijgen momenteel allemaal boosterprik in Eerstelijnszone Kemp en Duin

Bree / Oudsbergen / Genk / As / ZutendaalDe boosterprik is momenteel één van de meest besproken elementen in de strijd tegen het coronavirus. Al meer dan één miljoen Belgen heeft deze prik inmiddels laten zetten. Wij legden ons oor te luister bij Eerstelijnszone Kemp en Duin, waar momenteel alle zorgverleners worden gevaccineerd. 

 1. Vrachtwagen weegt bijna 3 ton (!) te veel
  Hasselt

  Vrachtwa­gen weegt bijna 3 ton (!) te veel

  Afgelopen dinsdagavond merkte de politie Limburg Regio Hoofdstad op de Kuringersteenweg in Hasselt een lichte vrachtwagen met aanhangwagen op waarbij er een vermoeden was van overlading. De combinatie van dit voertuig en de aanhangwagen mocht in totaal maximaal 7.000 kilogram wegen. Tijdens een controle met mobiele weegplaten werd er een overlading van 2.800 kilogram vastgesteld. De nodige processen-verbaal werden opgesteld en de bestuurder kreeg een fikse boete van 2.400 euro.
 2. Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedmakelaars
  PREMIUM
  Hasselt

  Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedma­ke­laars

  Hillewaere Vastgoed was tot voor kort terug te vinden aan het Kolonel Dusartplein en verhuist nu naar de Thonissenlaan 82. Dat moet de expert in luxevastgoed nog meer slagkracht geven in de provincie Limburg. “Ons team is in omvang verdubbeld en onze klantendatabase groeit aan een snel tempo. Daar hoort dus uiteraard de verhuis naar een ruimer pand bij", zegt Bart Van Delm, algemeen directeur bij Hillewaere Vastgoed.