Koen Moreau
Volledig scherm
© Koen Moreau

Vader en zoontje gewond naar ziekenhuis gebracht na zware woningbrand

Bij een zware woningbrand in Neerglabbeek (Oudsbergen) zijn zaterdagochtend een vader en zijn zoontje gewond geraakt. De woning van het gezin is onbewoonbaar.

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen make-upbox: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”
  PREMIUM
  Hasselt

  Jezelf ‘natuurlijk mooi’ maken als Stephanie en Iluna Planckaert? Ontdek hun eigen ma­ke-up­box: “Voor alle leeftijden, ook onze mama Christa”

  “Als je dochter afkomt met de vraag naar make-up, wil je alleen maar het beste”, zegt Stephanie Planckaert. En dus brengt de telg van de populaire familie, samen met haar dochter Iluna, een eigen ‘natuurlijke make-upbox’ op de markt. Dat doet ze met Caroline Rigo van Café Beauté in Hasselt en Knokke. “Ja, we hebben alles op voorhand getest.”
 1. Kristof Bloemen speelt zondagavond zijn laatste thuiswedstrijd voor ASV Geel tegen Blankenberge
  voetbal interprovinciale eindronde

  Kristof Bloemen speelt zondag­avond zijn laatste thuiswed­strijd voor ASV Geel tegen Blankenber­ge

  In de interprovinciale eindronde, een nacompetitie met provinciale ploegen uit de vijf Vlaamse provincies, wordt volgend weekend de tweede speeldag afgewerkt. De eer van de provincie Antwerpen wordt verdedigd door ASV Geel. De blauw-witten schakelden na strafschoppen, Boezinge uit en bekampen zondagavond voor eigen volk met Blankenberge een andere West-Vlaamse tegenstander.