Twee kindjes van balkon gered na keukenbrand terwijl ouders niet thuis zijn

Twee kindjes zijn deze middag gewond afgevoerd na een keukenbrand in het centrum van Bree. Hun ouders waren niet thuis toen het vuur uitbrak. 

9 reacties

 • Tina Colpaert

  2 jaar geleden
  Hangt af van hoe oud deze kindjes zijn en hoe lang deze ouders hun alleen moesten laten! Ik en mijn kleine zus waren ook vaak alleen thuis omdat onze ouders toen de mogelijkheden en luxe niet hadden om constant bij ons te zijn of rondrijden zoals sommige tegenwoordig!
 • Johan Vercarre

  2 jaar geleden
  Sommigen zouden toch echt geen kinderen mogen hebben hé. Het voorstel van John Crombez is in die context allesbehalve slecht.
 • Anthony van der Borght

  2 jaar geleden
  Kinderen alleen laten dat is iets wat je niet te begrijpen is . Hoe kun je kinderen alleen laten .. bij mij zou er nog een boeten bovenop komen.. om hen te doen begrijpen dat dit niet gedaan word
 • Jean-Pierre Robbens

  2 jaar geleden
  Hoe oud waren die kindjes? Als het echt "kindjes" zijn ,dan zijn die ouders het niet waardig van kinderen te hebben want kindjes laat je iet alleen thuis!!
 • Bart Duchateau

  2 jaar geleden
  A) hoe jong waren die kindjes? En B) als het over kindJES ging, wil dat zeggen dat ze nog klein waren. Waar waren die ouders? Over verantwoordelijkheid nemen gesproken...
 1. Hier komt het eigen ‘Overkophuis’ van Hasselt
  Hasselt

  Hier komt het eigen ‘Overkop­huis’ van Hasselt

  De Vlaamse overheid keurde een subsidiedossier goed om de vijf bestaande Overkophuizen uit te breiden naar maar liefst 25 nieuwe Overkophuizen in Vlaanderen en Brussel, en ook naar Hasselt. Zo maakt de stad vanaf vandaag werk van een eigen ‘Overkophuis’, waarvoor ze drie jaar lang 55.000 euro aan subsidies zal krijgen. “Kortom een nieuwe plek waar jongeren zich kunnen thuis voelen, maar eentje die ze eigenlijk al kennen”, verklapt schepen van Jeugd Habib El Ouakili (RoodGroen+).
 2. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas