De agent en zijn collega maakten deel uit van de politiezone CARMA. Dit is een illustratiebeeld.
Volledig scherm
De agent en zijn collega maakten deel uit van de politiezone CARMA. Dit is een illustratiebeeld. © Politie CARMA

Twee jaar cel voor veertiger die agressief uithaalt naar ex en agent bewusteloos slaat

BreeEen 41-jarige man uit Bree is veroordeeld tot twee jaar cel omdat hij agressief uithaalde naar zijn ex-partner en twee politie-inspecteurs. De agenten kwamen bijstand verlenen nadat de veertiger een tijdelijk huisverbod aan zijn laars lapte. “Hij moet dringend orde op zaken stellen”, klinkt het.

 1. “Ik sloeg met mijn frietschep, maar hij was te sterk”: frituuruitbaatster gewond na gewelddadige overval
  PREMIUM
  Genk

  “Ik sloeg met mijn frietschep, maar hij was te sterk”: frituuruit­baat­ster gewond na gewelddadi­ge overval

  “Je denkt toch niet dat ik zomaar mijn geld ga afgeven?” Wie frituur ‘t Frietje overvalt, denkt best twee keer na. Linda Milanetto werd dinsdagavond rond 19.30 uur belaagd door een gemaskerde overvaller die het geld uit de kassa eiste. “Geen denken aan”, antwoordde ze, waarop een hele confrontatie volgde. De Genkse zit nu thuis met een hoofdwonde én een lege kassa.
 2. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.