De meeste beklaagden hadden de vrijspraak gevraagd voor de strafrechtbank in Tongeren.
Volledig scherm
PREMIUM
De meeste beklaagden hadden de vrijspraak gevraagd voor de strafrechtbank in Tongeren. © Mine Dalemans

Tot 30 maanden cel voor twintigers die samen drugs verkopen: “Ze verkochten gemakkelijk 100 gram per week”

Bree/Bocholt/Oudsbergen/PeltZes twintigers uit Bocholt, Bree, Oudsbergen en Pelt verkochten tussen mei 2019 en oktober 2020 heel wat cannabis, cocaïne en xtc. Ze hadden zich goed georganiseerd met dealer-gsm's en een uitvalbasis in Bree waar ze de drugs verstopten.

 1. REEKS. Dit zijn de 8 mooiste Limburgse terrassen in het groen
  PREMIUM
  Limburg

  REEKS. Dit zijn de 8 mooiste Limburgse terrassen in het groen

  Eindelijk kan het weer: genieten van verse pintjes, cocktails en Zuiderse hapjes op een zonovergoten terras. Het is nog even wachten vooraleer horecazaken ook hun binnenruimtes mogen opengooien, maar midden in het groen is het eens zo gezellig vertoeven. Onze redactie zocht de adresjes van de acht mooiste Limburgse terrassen in het groen bij elkaar om je dit weekend op weg te helpen. Schol! Meer tips vind je in ons dossier ‘De mooiste terrassen van Vlaanderen’.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"