Inspecteur Fabio Carzedda, de schoolagent van CARMA
Volledig scherm
Inspecteur Fabio Carzedda, de schoolagent van CARMA © Carma

Schoolagent moet bruggen slaan in Noord-Limburg

De scholen van Bree, Oudsbergen, Kinrooi en Bocholt krijgen vanaf dit schooljaar hun eigen aanspreekpunt bij Politie CARMA. Politie-inspecteur Mark Sleven neemt een bemiddelende en conflictoplossende taak op zich. Hij richt zich daarbij vooral op de zes secundaire scholen in de regio.

0 reacties

 1. Eerste Limburgse vaccinatiecentra vanaf 1 februari operationeel: “We willen 20.000 vaccins per dag toedienen”
  PREMIUM
  Limburg

  Eerste Limburgse vaccinatie­cen­tra vanaf 1 februari operatio­neel: “We willen 20.000 vaccins per dag toedienen”

  Tegen 1 februari zullen de acht eerstelijnszones in Limburg over één operationeel vaccinatiecentrum beschikken in de strijd tegen het coronavirus. Bedoeling is dat alle vaccinatiedorpen in onze provincie vanaf 15 februari startklaar zijn. In totaal zullen dat er minstens zestien zijn. Het zorgpersoneel van de eerstelijnszones zal er als eerste aan de beurt komen, bij wijze van oefening. Vanaf maart kan de ruime Limburgse bevolking een coronaprik krijgen. “We mikken erop om dan zo’n 20.000 vaccins per dag toe te dienen in onze provincie”, klinkt het.
 2. Zaak tegen minister van staat Jaak Gabriëls (77) rond vermeende corruptie ingeleid voor strafrechtbank: “Hij heeft nochtans decennialang zijn best gedaan voor Bree”
  PREMIUM
  Bree/Tongeren

  Zaak tegen minister van staat Jaak Gabriëls (77) rond vermeende corruptie ingeleid voor strafrecht­bank: “Hij heeft nochtans decennia­lang zijn best gedaan voor Bree”

  Voor de strafrechtbank in Tongeren is de zaak ingeleid tegen minister van staat en oud-burgemeester van Bree Jaak Gabriëls (77) en ex-schepenen Maarten De Ceulenaer en Wim De Gendt (Open Vld). In totaal moeten een 40-tal beklaagden zich verantwoorden in het dossier van vermeende corruptie. De zaak zal op 7 en 14 oktober door de rechtbank behandeld worden. Gabriëls zelf gaat voor de vrijspraak.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech