Sanne Claus samen met haar boek ‘5 weken’.
Volledig scherm
Sanne Claus samen met haar boek ‘5 weken’. © Karolien Coenen

Sanne (16) schrijft tijdens lockdown haar eerste boek: “Het ideale moment om mijn droom waar te maken”

Van de nood een deugd maken, dat was voor veel mensen de uitdaging tijdens de lockdown. Die levensles heeft de amper zestienjarige Sanne Claus uit Bree in elk geval goed begrepen. Ze kroop in haar pen en schreef het verhaal over Lauren, die tijdens de coronacrisis op zoek gaat naar haar ware aard. “Overdag werkte ik voor school, ‘s avonds schreef ik aan het boek", legt Sanne uit. 

 1. Van een binnenspeeltuin tot een blotevoetenpad: met deze 8 zomervakantietips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk
  PREMIUM
  Limburg

  Van een binnen­speel­tuin tot een blotevoe­ten­pad: met deze 8 zomervakan­tie­tips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk

  De zomervakantie is weer aangebroken en dat betekent eindelijk tijd om leuke activiteiten te doen. Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Dan komt daar met onze tips ongetwijfeld verandering in. Van een binnenspeeltuin in Heusden-Zolder tot een blotevoetenpad in Zutendaal: met deze 8 zomervakantietips in Limburg kan jouw vakantie niet meer stuk.
 2. Zita (15) uit The Voice Kids schittert op Genk on Stage: “Zelfs Antwerpse fans zakten af naar Limburg voor haar eerste optreden”
  PREMIUM
  Genk

  Zita (15) uit The Voice Kids schittert op Genk on Stage: “Zelfs Antwerpse fans zakten af naar Limburg voor haar eerste optreden”

  117 bands en artiesten van alle maten, kleuren, genres en leeftijden geven dit weekend het beste van zichzelf op Genk on Stage. Maar de jongste die er op het podium mag klimmen, is de 15-jarige Zita Paulussen. Onder haar artiestennaam ZITA roerde ze vanmiddag haar publiek tot tranen toe om enkele minuten later het feest van haar leven te bouwen. “Dit was de eerste keer dat ik live voor zoveel mensen optrad", geeft de Genkse toe. “Maar het smaakt absoluut naar meer.”
 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.