Sanne Claus samen met haar boek ‘5 weken’.
Volledig scherm
Sanne Claus samen met haar boek ‘5 weken’. © Karolien Coenen

Sanne (16) schrijft tijdens lockdown haar eerste boek: “Het ideale moment om mijn droom waar te maken”

Van de nood een deugd maken, dat was voor veel mensen de uitdaging tijdens de lockdown. Die levensles heeft de amper zestienjarige Sanne Claus uit Bree in elk geval goed begrepen. Ze kroop in haar pen en schreef het verhaal over Lauren, die tijdens de coronacrisis op zoek gaat naar haar ware aard. “Overdag werkte ik voor school, ‘s avonds schreef ik aan het boek", legt Sanne uit. 

  1. Geheelonthouder krijgt vrijspraak na positieve cocaïnetest: “Leg maar eens uit aan je omgeving dat je positief testte, terwijl je onschuldig bent”
    Hasselt

    Geheelont­hou­der krijgt vrijspraak na positieve cocaïne­test: “Leg maar eens uit aan je omgeving dat je positief testte, terwijl je onschuldig bent”

    Hasselaar Fabio Nijssen (46) is bijna een jaar na een positieve cocaïnetest vrijgesproken door de politierechtbank. Vorig jaar werd hij in november door de politie aan de kant gezet en tot zijn eigen grote verbazing testte hij positief op cocaïne. “Terwijl ik nooit drink of drugs gebruik”, zucht hij. “Ik wil graag het debat over zulke testen aangaan met de bevoegde ministers.”