Het circulerend filmpje duurt een minuut en eindigt abrupt.
Volledig scherm
Het circulerend filmpje duurt een minuut en eindigt abrupt. © RV

Koppel filmt seks aan altaar in Bree, politie start onderzoek: “Ja, dit zijn strafbare feiten”

BreeDe politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een filmpje dat gemaakt is in de kerk van Bree-centrum. In beeld is een koppeltje dat seks heeft aan het altaar. De kerkfabriek gaat vandaag nog klacht indienen. “We tillen hier zwaar aan", zeggen ze bij de politie. Opgelet: het gaat om expliciete beelden.

 1. “Ik sloeg met mijn frietschep, maar hij was te sterk”: frituuruitbaatster gewond na gewelddadige overval
  PREMIUM
  Genk

  “Ik sloeg met mijn frietschep, maar hij was te sterk”: frituuruit­baat­ster gewond na gewelddadi­ge overval

  “Je denkt toch niet dat ik zomaar mijn geld ga afgeven?” Wie frituur ‘t Frietje overvalt, denkt best twee keer na. Linda Milanetto werd dinsdagavond rond 19.30 uur belaagd door een gemaskerde overvaller die het geld uit de kassa eiste. “Geen denken aan”, antwoordde ze, waarop een hele confrontatie volgde. De Genkse zit nu thuis met een hoofdwonde én een lege kassa.
 2. Van bloempotten versieren in Lanaken tot raamtekeningen maken in Hasselt: Met deze 7 winterworkshops in Limburg kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Limburg

  Van bloempot­ten versieren in Lanaken tot raamteke­nin­gen maken in Hasselt: Met deze 7 winterwork­shops in Limburg kom jij de koude dagen door

  De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van bloemschikken in Diepenbeek tot raamtekeningen maken in Hasselt: Met deze 7 activiteiten in Limburg kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.