Burgemeester Liesbeth Van der Auwera (links) ontvangt van Tom Vandeput (midden) de cheque van 55.000 euro. Bart Lodewyckx van UNIZO kijkt tevreden toe.
Volledig scherm
Burgemeester Liesbeth Van der Auwera (links) ontvangt van Tom Vandeput (midden) de cheque van 55.000 euro. Bart Lodewyckx van UNIZO kijkt tevreden toe. © Mine Dalemans

Experten werken 9 maanden lang aan nieuwe toekomststrategie voor stadscentrum Bree: “Mensen weer naar buiten laten komen voor winkelbeleving”

Traditionele winkels beleven moeilijke tijden door het comfort van online winkels. Daarom biedt de provincie steun aan stedelijke kernen. Ook Bree springt nu op de kar. “We hopen met de hulp van experten een identiteit te creëren en het hele centrum de schwung te geven die het verdient", stelt burgemeester Liesbeth Van der Auwera (CD&V). 

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"