BINNENKIJKEN. Kim Clijsters (39) zet villa in Bree te koop, maar daarvoor moet je diep in de buidel tasten

Kim Clijsters (39) verkoopt haar villa in Bree. Het pand telt onder andere vier slaapkamers en drie badkamers. In de enorme tuin bevinden zich een zwembad met poolhouse en een sauna. Ook een vijver en verhard speelterrein mogen niet ontbreken. Wat dat mag kosten? Volgens vastgoedkantoor Era bedraagt de vraagprijs 1,6 miljoen euro. Bekijk hier beelden van de villa.

  1. Bende die 8 miljoen euro verdient aan cocaïnewasserij riskeert tot 12 jaar cel: “Ze hadden zelfs banden in het politiemilieu”
    PREMIUM
    Zutendaal/Borgloon/Hasselt

    Bende die 8 miljoen euro verdient aan cocaïnewas­se­rij riskeert tot 12 jaar cel: “Ze hadden zelfs banden in het politiemi­li­eu”

    Een 19-koppige ‘goed gestructureerde’ bende rond een 41-jarige man uit Oosterzele en een vijftiger uit Bilzen riskeert tot 12 jaar cel voor een cocaïnewasserij in Zutendaal en twee cannabisplantages in Hasselt en Borgloon. Driehonderd kilo cocaïne werd volgens de aanklager in koperpoeder ingevoerd en nadien met tonnen chemicaliën bewerkt. “Zelf een politie-inspecteur zette zijn eigen veiligheid op het spel om hen te helpen.”