Illustratiebeeld


18/7/2016
pict. by Christophe Licoppe © Photo News
Volledig scherm
Illustratiebeeld 18/7/2016 pict. by Christophe Licoppe © Photo News © Photo News

Agressieve veertiger verwondt twee politieagenten: “ze gaven hem nog een sigaret, als dank waren ze 50 dagen werkonbekwaam”

BreeEen veertiger uit Bree riskeert 30 maanden cel nadat hij op 21 augustus 2 politie-inspecteurs verwondde die tussenbeide kwamen in een conflict met zijn partner. Hij had ook klappen uitgedeeld aan zijn ex en schond tot tweemaal toe een uithuiszettingsbevel.

  1. Elza wint wedstrijd rond Maand van de Markt
    Bree

    Elza wint wedstrijd rond Maand van de Markt

    Ook in Bree was april de Maand van de Markt. “Onze vrijdagmarkt is al vele jaren een vaste waarde in Bree. Elke week opnieuw zakken een kleine 100 marktkramers af naar ons centrum en kunnen we ook rekenen op vele enthousiaste bezoekers. Niet enkel de Breeënaar vindt zijn weg naar de markt, ook inwoners van omliggende gemeentes komen graag eens kijken”, vertelt schepen van markt Jo Vandersteegen (CD&V). “Onze markt met al haar streekproducten is dus een goed voorbeeld van ‘koop lokaal’. Het spreekt voor zich dat wij met veel plezier onze schouders mee onder dit initiatief zetten.” De bijhorende wedstrijd leverde 91 winnaars op, die samen 2.860 euro aan marktbonnen winnen. De hoofdprijs ging naar Elza, die een bon ter waarde van 350 euro won, geschonken door provincie Limburg.