Lotte Claus (12) met haar basgitaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Claus (12) met haar basgitaar. © Karolien Coenen

10.000 volgers op Instagram heeft ze al, nu brengt ‘A Lot(te) of Bass’ ook haar eerste single uit

BreeVorig jaar charmeerde de Breese Lotte Claus (12) Vlaanderen met haar performance in ‘Belgium’s Got Talent’. De jonge kandidate maakte indruk met haar ‘funky grooves’ op een basgitaar zo groot als de jonge vrouw zelf. Bijna 10.000 personen volgen haar al op Instagram, nu pakt Lotte ook uit met haar allereerste single. 

  1. Bestuurster (33) vlucht weg van verkeerscontrole, rijdt politiemotard aan, en... ontsnapt aan zware straf: “Niet bewezen dat ze die agent wilde doden”
    PREMIUM

    Bestuur­ster (33) vlucht weg van verkeers­con­tro­le, rijdt politiemo­tard aan, en... ontsnapt aan zware straf: “Niet bewezen dat ze die agent wilde doden”

    Een vrouw uit As, die op 13 september 2020 wegvluchtte van een verkeerscontrole in Oudsbergen en aan 100 km per uur een politiemotard aanreed, ontsnapt met een werkstraf aan een zware veroordeling voor poging doodslag. Voor de getroffen agent weegt het gevolg van de aanrijding vooral psychisch door. En de vrouw? Die kwam met een eigen versie van het voorval op de proppen.
    Oudsbergen