Het naaktstrand in Bredene.
Volledig scherm
Het naaktstrand in Bredene. © photo_news

Zeventiger krijgt 400 euro boete voor naaktlopen náást naaktstrand

Een 75-jarige Antwerpenaar heeft in de Brugse rechtbank een maand cel met uitstel gekregen en 400 euro boete voor openbare zedenschennis in de buurt van het naaktstrand in Bredene. De politie betrapte Lucas V. toen hij met ontbloot geslachtsdeel door de duinen liep.

1 reactie

 • jean-luc hofmans

  3 jaar geleden
  Ja nog iets? De wet is er voor iedereen arm of rijk.
 1. Speeldomein De Speeldernis wordt opengesteld voor iedereen
  Gistel

  Speeldo­mein De Speelder­nis wordt openge­steld voor iedereen

  De stad en de jeugddienst willen het avontuurlijk speeldomein De Speeldernis in de Pol Gernaeystraat vaker openstellen. Want de jongste inwoners hebben nood aan voldoende speelterreinen om zich te ontplooien. De jeugddienst voorziet om het speeldomein telkens het derde weekend van de maand open te stellen. Ondertussen zal de behoefte en het gebruik verder onderzocht worden om in de nabije toekomst een breed en ruimer draagvlak te creëren.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 3. FlixBus met drie West-Vlamingen aan boord knalt tegen brugpijler in Noord-Frankrijk: “Hopelijk komt het goed met de zwaargewonde slachtoffers”
  Brugge/Oostende

  FlixBus met drie West-Vlamingen aan boord knalt tegen brugpijler in Noord-Frankrijk: “Hopelijk komt het goed met de zwaargewon­de slachtof­fers”

  Een Brugs koppel en een Oostendenaar zijn maandagvoormiddag aan de dood ontsnapt bij een zwaar busongeval in het Noord-Franse Libercourt. De chauffeur ramde tot twee keer toe een brugpijler, maar kon z’n bus alsnog op de pechstrook tot stilstand brengen. “Hij moet in slaap gevallen zijn”, vertelt Tiemy Obers (33), die er met z’n vriendin een dagje Parijs had opzitten.