De politiezone Bredene/De Haan hield een controleactie.
Volledig scherm
De politiezone Bredene/De Haan hield een controleactie. © Politie Bredene/De Haan

Zeven bestuurders verliezen rijbewijs bij controle in Bredene en De Haan

Zeven bestuurders zijn zaterdagnacht hun rijbewijs kwijtgespeeld bij een verkeerscontrole door de politie van Bredene/De Haan.

1 reactie

 • camiel huughe

  2 jaar geleden
  Laat ons hopen dat mensen met een auto burgerzin aanleren, schijnbaar is er nog veel werk aan de winkel. Dergelijke verkeerscontroles zouden routine moeten worden.
 1. Corona-uitbraak in twee Bredense scholen: meerdere kinderen en leerkrachten besmet
  Bredene

  Corona-uit­braak in twee Bredense scholen: meerdere kinderen en leerkrach­ten besmet

  In Bredene zijn er twee corona-uitbraken in lagere scholen. Vrije basisschool Dorpslinde sluit preventief, omdat er in verscheidene klassen en bij meerdere leerkrachten besmettingen zijn. En ook de kleuterafdeling De Zandlopertjes Centrumplein moet nu dicht tot en met 14 mei. “Er is op het eerste zicht geen verband. Contacttracing zal moeten uitwijzen wat er aan de hand is”, vertelt preventieadviseur Philippe Peeters.
 2. “Bijna de helft van mijn personeel werkt nu in een supermarkt, dus het is van nul herbeginnen”: Erwin (48) van ‘t Oud Gemeentehuis voor de grote heropening van zijn zaak
  PREMIUM
  Varsenare

  “Bijna de helft van mijn personeel werkt nu in een supermarkt, dus het is van nul herbegin­nen”: Erwin (48) van ‘t Oud Gemeente­huis voor de grote heropening van zijn zaak

  “Het wordt zoals oudejaarsavond, maar dan veel drukker.” Erwin Brakman (48) van ‘t Oud Gemeentehuis in Varsenare verwacht een stormloop komend weekend. Hoewel hij méér dan genoeg plaatsen beschikbaar heeft op z’n omgebouwd terras, zit alles nu al vol. Wij spraken de uitbater van de iconische zaak over de grote heropening, maar ook over de sporen die de sluiting met zich meebracht. Niet in het minst op vlak van personeelsbezetting.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt
  Play
  dieren

  Dolle waterpret wanneer bruine beer Takoda badje neemt