30 elektriciteitskasten in Bredene krijgen een leuk jasje
Volledig scherm
30 elektriciteitskasten in Bredene krijgen een leuk jasje © LBB

Weg met saaie elektriciteitskasten in Bredene

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de kunstige elektriciteitskasten in kader van het Street Art Project Tour Elentrik waarvoor de gemeente samenwerkt met Treepack. In totaal worden 23 elektriciteitskasten beschilderd door enerzijds de kunstenaars van Treepack zelf, maar ook heel wat lokale talenten gaven zich op om de saaie (vuil)witte kasten op te fleuren.

2 reacties

 • kurt mertens

  3 jaar geleden
  Ik heb ze al hier zien staan , sorry dat ze zoiets doen met ons belastingsgeld . Spendeer het liever in nuttige dingen .
 • mario vermeersch

  3 jaar geleden
  Die buitenlandse toeristen gaan zeggen, och dat zijn rare Belgen daar in Bredene.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Oostendse chefs zijn klaar voor culinair festival A l’Ostendaise: “Ideale gelegenheid om het grote publiek minder bekende vissoorten te laten proeven”
  PREMIUM
  Oostende

  Oostendse chefs zijn klaar voor culinair festival A l’Ostendaise: “Ideale gelegen­heid om het grote publiek minder bekende vissoorten te laten proeven”

  Tijdens het weekend van 25 en 26 juni vindt de achtste editie van het culinaire festival ‘A l’Ostendaise - Noordzeevisfestival’ plaats op het Zeeheldenplein in Oostende. Noordzeevis blijft het vaste ingrediënt, maar dit jaar wordt dat aangevuld met een lokaal streekproduct in de gerechten. Meer dan twintig Oostendse restaurants zullen de bezoekers verwennen. Nog nieuw is dat er niet gewerkt wordt met wegwerpmaterialen. Bezoekers mogen zelfs hun eigen bestek meebrengen of kunnen een herbruikbaar “Food’O” bestekset kopen met vork, mes, lepel en rietje uit bamboe. Ook dit bestek kan afgewassen en hergebruikt worden. We laten je al even watertanden met een voorproefje van vijf restaurants die komend weekend aanwezig zullen zijn.