17 lokale kunstenaars gingen aan de slag met de elektriciteitskasten.
Volledig scherm
17 lokale kunstenaars gingen aan de slag met de elektriciteitskasten. © LBB

Tour Elentrik neemt je mee langs
kunstige elektriciteitskasten

In Bredene is Tour Elentrik officieel gestart. Dit is een streetartproject van de gemeente in samenwerking met Treepack, waarbij oude elektriciteitskasten worden opgewaardeerd met een laagje kunst.

1 reactie

 • jean-luc hofmans

  3 jaar geleden
  Dit geeft toch nog is een beetje kleur in de grijze straten. Heel mooi initiatief!!
 1. Oostendse chefs zijn klaar voor culinair festival A l’Ostendaise: “Ideale gelegenheid om het grote publiek minder bekende vissoorten te laten proeven”
  PREMIUM
  Oostende

  Oostendse chefs zijn klaar voor culinair festival A l’Ostendaise: “Ideale gelegen­heid om het grote publiek minder bekende vissoorten te laten proeven”

  Tijdens het weekend van 25 en 26 juni vindt de achtste editie van het culinaire festival ‘A l’Ostendaise - Noordzeevisfestival’ plaats op het Zeeheldenplein in Oostende. Noordzeevis blijft het vaste ingrediënt, maar dit jaar wordt dat aangevuld met een lokaal streekproduct in de gerechten. Meer dan twintig Oostendse restaurants zullen de bezoekers verwennen. Nog nieuw is dat er niet gewerkt wordt met wegwerpmaterialen. Bezoekers mogen zelfs hun eigen bestek meebrengen of kunnen een herbruikbaar “Food’O” bestekset kopen met vork, mes, lepel en rietje uit bamboe. Ook dit bestek kan afgewassen en hergebruikt worden. We laten je al even watertanden met een voorproefje van vijf restaurants die komend weekend aanwezig zullen zijn.