Een archiefbeeld van het naaktstrand van Bredene.
Volledig scherm
PREMIUM
Een archiefbeeld van het naaktstrand van Bredene. © www.naturisme.be

“Seks in de duinen kan niet”: al 23 pv’s voor openbare zedenschennis aan naaktstrand

BredeneRond het naaktstrand van Bredene zijn dit jaar al 23 mensen betrapt op openbare zedenschennis. “Het gaat vaak om mensen die naakt in de duinen wandelen, wat verboden is”, zegt commissaris Dennis Goes van de lokale politie Bredene/De Haan. Het cijfer ligt hoger dan andere jaren op hetzelfde moment. Is de naturist té enthousiast geworden na een jaar van lockdown? Of is er een andere reden?

  1. 19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishingbende en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”
    Blankenberge/Antwerpen

    19 beklaagden lenen bankkaart en pincode uit aan phishing­ben­de en zien bijna 200.000 euro via hun rekening versluisd worden: “We zijn naïef geweest”

    19 zogenaamde ‘money mules’ of ‘geldezels’ hebben zich voor de rechter moeten verantwoorden, omdat ze hun bankkaart en pincode hebben uitgeleend aan een phishingbende. Via hun rekening werd in totaal bijna 200.000 euro witgewassen. Onder de beklaagden ook een vader en zoon uit Blankenberge en moeder en dochter uit Antwerpen. “Ze is in haar wanhoop op het voorstel van de bende ingegaan”, stelde de advocate van de moeder.