Schuur te midden een weiland volledig in lichterlaaie: politie brengt twee ezels in veiligheid

BredeneTe midden een weiland langs de Sluizenstraat in Bredene, vlakbij de Blauwe Sluis, is vrijdagavond een schuur volledig uitgebrand. Er waren hoge uitslaande vlammen te zien. “Onze diensten hebben nog twee ezels in veiligheid kunnen brengen”, zegt commissaris Patrick Broucke van de lokale politie Bredene/De Haan.

  1. Kunstwerk ‘Message in a bottle’ van Carla en Freddy krijgt vaste plek in Oudenburg: “De toekomst van ons werk was onzeker in de Persepit”
    Oudenburg

    Kunstwerk ‘Message in a bottle’ van Carla en Freddy krijgt vaste plek in Oudenburg: “De toekomst van ons werk was onzeker in de Persepit”

    Als je vorige zomer in de duinen van Wenduine rondliep, kon je in de Persepit Carla Mersch en Freddy Coucke aan het werk zien aan hun groot kunstwerk ‘Message in a bottle’, die bestaat uit allemaal gerecupereerde flessen. Nu hebben ze het kunstwerk laten verhuizen naar Oudenburg waar het zijn vaste plek zal krijgen. “Met de hulp van de firma Verhelst uit Zandvoorde die dit op een sublieme manier heeft geklaard”, zegt Carla Mersch.