De schade aan de voortuin van de woning in de Brugsesteenweg is groot.
Volledig scherm
De schade aan de voortuin van de woning in de Brugsesteenweg is groot. © Danny M.

Range Rover belandt in voortuin, agent aangereden tijdens vaststellingen

BredeneOp de Brugsesteenweg in Bredene is vrijdag rond middernacht een bestuurder de controle over zijn Range Rover verloren en in een voortuin beland. De schade is groot en de twee inzittenden raakten gewond. Een agent die de vaststellingen kwam doen, belandde zelf in het ziekenhuis. 

 1. Eindelijk weer toogpraat! Deze 7 bruine cafés in Brugge en aan de kust móét je een bezoekje brengen
  PREMIUM
  Brugge/Blankenberge/Beernem/Torhout/Zedelgem

  Eindelijk weer toogpraat! Deze 7 bruine cafés in Brugge en aan de kust móét je een bezoekje brengen

  Driewerf hoera! We mogen eindelijk weer aan de toog hangen in de kroeg. Dat bevordert niet alleen het sociaal contact, ook de cafébaas is daar natuurlijk bijzonder blij mee. En het schept een leuke sfeer in de tent. De ene toog is natuurlijk de andere niet, daarom selecteerden we voor jou zeven leuke adresjes in Brugge en aan de kust waar je zeker eens geweest moet zijn. Santé!
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).