Het gerechtsgebouw in Brugge.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Brugge. © SDVO

Man steekt kennis uit drugsmilieu neer die z’n woning wilde binnendringen: parket vraagt één jaar cel

Een 33-jarige Bredenaar riskeert één jaar cel voor het neersteken van een man die vorig jaar z’n woning wilde binnendringen. Beiden kenden elkaar uit het drugsmilieu. 

0 reacties

 1. IJsjesverkopers over hun liefde voor de ‘crèmekar’: “Die lange dagen voel je niet... De vakantiesfeer maakt zóveel goed”
  PREMIUM
  Regio

  IJsjesver­ko­pers over hun liefde voor de ‘crèmekar’: “Die lange dagen voel je niet... De vakantie­sfeer maakt zóveel goed”

  Al jarenlang rijden ze met veel passie rond: de ijsjesverkopers in hun vertrouwde ‘crèmekarren’. Die passie is onontbeerlijk: ze zijn vaak zeven dagen op zeven bezig én hebben het meeste werk als anderen aan het genieten zijn in de zon. Onze regio heeft enkele bekende bezorgers van de koude lekkernij. Zijn ze bij Van Nevel in Diksmuide, Smulmobiel in Bredene en ijsbedrijf Surprice in Houthulst klaar voor het seizoen? “Onze raad aan de jobstudenten bij ons? Werk traag.”
 2. Van bedrijfsevenementen tot verdeler van dure wijnen van Brad Pitt en Angelina Jolie: Bredense ondernemer gooide het roer om door corona
  Bredene

  Van bedrijf­seve­ne­men­ten tot verdeler van dure wijnen van Brad Pitt en Angelina Jolie: Bredense ondernemer gooide het roer om door corona

  Anthony Smaele werkt al 15 jaar als consultant in de evenementensector, maar sinds maart 2020 is 90 procent van zijn werk weggevallen door corona. Tijdens de lockdown vorig jaar ging hij echter op zoek naar andere inkomsten. Ondertussen mag hij met zijn bedrijf A-wines uit Bredene zelfs exclusief wijn van Château Miraval, het wijndomein van Brad Pitt en Angelina Jolie, verdelen aan de westkust tussen De Haan en De Panne. “Enkel met een positieve mindset gaan we dit overleven”, zegt Smaele.
 1. Aangrijpend: paard Peyo troost kankerpatiënten
  Play

  Aangrij­pend: paard Peyo troost kankerpa­tiën­ten

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief