De omgekomen Solange Hennaert (82) en haar zoon Frank P. (47). De veertiger legde gisteren bekentenissen af en zal nu aanvullend vervolgd worden voor oudermoord, waardoor hij levenslang riskeert.
Volledig scherm
De omgekomen Solange Hennaert (82) en haar zoon Frank P. (47). De veertiger legde gisteren bekentenissen af en zal nu aanvullend vervolgd worden voor oudermoord, waardoor hij levenslang riskeert. © RV

Lichaam van vermiste Solange (82) na twee jaar gevonden in duinen: zoon bekent

Het lichaam dat gisteren werd ontdekt in de duinen van Oostende is wel degelijk dat van Solange Hennaert (82). Dat bevestigt het parket van Brugge. De bejaarde dame uit Bredene was al twee jaar vermist, maar haar verdwijning werd pas recent ontdekt. Intussen heeft haar zoon bekend dat hij met haar dood te maken heeft.

 1. Burgemeester Bredene organiseert Kerstspecial met een 12 uur durende livestream om samen kerst te kunnen vieren met inwoners
  Bredene

  Burgemees­ter Bredene organi­seert 12 uur durende livestream om samen kerst te kunnen vieren met inwoners

  De burgemeester van Bredene, Steve Vandenberghe zet een eigen 12 uur durende liveshow op poten om enerzijds eenzame inwoners het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn, maar hij wil ook 18.500 euro ophalen of één euro per inwoner van zijn kustgemeente om drie goede doelen te steunen. Het is volgens de burgervader vooral de bedoeling om de Bredenaars zelf in beeld te brengen met interviews, kookmomenten met lokale chefs, sessies van lokale dj’s en filmpjes van de inwoners zelf. Hij zelf is de gastheer samen met zijn gemeenteraadsvoorzitter Kelly Spillier.
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto