De omgekomen Solange Hennaert (82) en haar zoon Frank P. (47). De veertiger legde gisteren bekentenissen af en zal nu aanvullend vervolgd worden voor oudermoord, waardoor hij levenslang riskeert.
Volledig scherm
De omgekomen Solange Hennaert (82) en haar zoon Frank P. (47). De veertiger legde gisteren bekentenissen af en zal nu aanvullend vervolgd worden voor oudermoord, waardoor hij levenslang riskeert. © RV

Lichaam van vermiste Solange (82) na twee jaar gevonden in duinen: zoon bekent

Het lichaam dat gisteren werd ontdekt in de duinen van Oostende is wel degelijk dat van Solange Hennaert (82). Dat bevestigt het parket van Brugge. De bejaarde dame uit Bredene was al twee jaar vermist, maar haar verdwijning werd pas recent ontdekt. Intussen heeft haar zoon bekend dat hij met haar dood te maken heeft.

25 reacties

 • Maaike Lusyne

  4 jaar geleden
  Hij had (zo ver ik weet) geen auto noch rijbewijs. Wie heeft hem dan toch geholpen het lichaam van zijn moeder te dragen/vervoeren naar de duinen in Bredene? Er moet dan toch minstens een tweede persoon zijn in dit verhaal die van meer wist?
 • carine francoys

  4 jaar geleden
  Ik vrees voor nog meer van zo'n gevallen naar de toekomst toe...weg respect..weg normen en waarden...intriest
 • Rolande De Quanter

  4 jaar geleden
  Vreselijk
 • carine harinck

  4 jaar geleden
  Wie kan toch tot zoiets in staat zijn,geld te kort zal weer de boosdoener zijn,hopen krijgt dat moederke nog een plechtige uitvaart,rust in vrede lief vrouwke,
 • Ingrid Charlier

  4 jaar geleden
  @Bart wat heeft de politie en het gerecht hiermee te maken. Niemand die blijkbaar wist dat die vrouw vermist was. Geen buren, geen familie die haar misten en aangifte deden. Als er iemand iets te verwijten was is het de pensioendienst die blijkbaar niet opvolgt aan wie zij het pensioen uitbetaalt.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.