Het nieuwe schepencollege te Bredene
Volledig scherm
Het nieuwe schepencollege te Bredene © Benny Proot

Infovergadering over meerjarenplan

BredeneNet als vorig jaar organiseert Bredene de traditionele informatievergadering over het meerjarenplan op een digitale manier. 

 1. Dienstenbedrijf BOD neemt drie Oekraïense vluchtelingen aan als poetshulp: “Het eerste wat ze in het Nederlands kon zeggen, is ‘ik ben blij’”
  Oudenburg

  Dienstenbe­drijf BOD neemt drie Oekraïense vluchtelin­gen aan als poetshulp: “Het eerste wat ze in het Nederlands kon zeggen, is ‘ik ben blij’”

  Amper een maand na een oproep in het Oekraïens heeft dienstenbedrijf BOD al drie vrouwen uit het Oost-Europese land kunnen aannemen als poetshulp. Het dienstenbedrijf heeft zo’n 60 openstaande vacatures. Halyna (46) is intussen aan de slag. “Zo kan ik bezig blijven en zit ik niet de hele dag te piekeren voor de televisie.”
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.