Groen Bredene geeft een fietser wat uitleg over de actie.
Volledig scherm
Groen Bredene geeft een fietser wat uitleg over de actie. © Groen Bredene

Groen Bredene applaudisseert voor fietsers: “Dit schepencollege komt zijn beloftes niet na”

BredeneGroen Bredene heeft een actie op het getouw gezet waarbij ze applaudisseert voor voorbijkomende fietsers. De partij doet dat naar aanleiding van de fietsweek, waarbij ze het gemeentebestuur wil herinneren aan zijn mobiliteitsbeloftes. “Bij de huidige meerderheid ontbreekt het aan een visie”, stelt Lucas Vandendriessche, voorzitter van Groen Bredene.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  1

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Brandstichting bij café Beukenhof: “Ik hoop dat dit niet persoonlijk tegen mij gericht is”
  PREMIUM
  Jabbeke

  Brandstich­ting bij café Beukenhof: “Ik hoop dat dit niet persoon­lijk tegen mij gericht is”

  Bij café en feestzaal Beukenhof in de Gistelsesteenweg in Jabbeke brak dinsdagnacht een hevige uitslaande brand uit. Een houten aanbouw brandde nagenoeg volledig uit. Politie en brandweer vermoeden sterk dat het om brandstichting gaat. “Ik zou niet weten wie mij of mijn café viseert. Ik ben hoe dan ook enorm geschrokken”, zegt uitbater Kenny De Ruwe (40). Het onderzoek loopt volop.