Schepen Alain Lynneel en burgemeester Steve Vandenberghe
Volledig scherm
Schepen Alain Lynneel en burgemeester Steve Vandenberghe © LBB

Goed gevuld programma van ‘Bredene Wintert’ doet gemis van schaatsbaan vergeten: “We moeten besparen, maar niet op kerstlichtjes”

bredeneNog meer kerstlichtjes, een rolschaatspiste, wintermarkt, kermis en kerstzoektocht: Bredene doet er alles aan om haar inwoners de ijspiste niét te laten missen. De sfeerverlichting gaat vandaag al aan in alle straten en wijken. Dat het gemeentebestuur daar de voorbije jaren extra aandacht aan besteed heeft, mag duidelijk zijn. Het eindejaarsevenement ‘Bredene Wintert’ brengt dit jaar sfeer naar het Duinenplein, het Vanden Wegheplein (Sas) en het MEC Staf Versluys.

  1. Ook Hertstraat en Marie-Joséplein worden binnenkort onder handen genomen: “Zijstraten moeten even mooi zijn als grootste winkelstraten”
    Oostende

    Ook Hertstraat en Ma­rie-Joséplein worden binnenkort onder handen genomen: “Zijstraten moeten even mooi zijn als grootste winkelstra­ten”

    Het einde van de werken in de Christinastraat is in zicht, en dat luidt meteen de volgende fase van de opwaardering van de winkelwandelstraten in. In februari is de Hertstraat tussen de Adolf Buylstraat en de Langestraat aan de beurt. Die moet er net zo aantrekkelijk als de Adolf Buylstraat uitzien tegen eind mei. “De zijstraten van de grootste winkelstraten zijn minstens even belangrijk en daarom willen we ze dezelfde look en feel geven.”