Anthony Lams maakte een eigen creatie van zangeres Gloria Gaynor
Volledig scherm
Anthony Lams maakte een eigen creatie van zangeres Gloria Gaynor © rv

Gloria Gaynor krijgt eetbare versie van zichzelf tijdens concert in Kursaal

‘Queen of Disco’ Gloria Gaynor komt zondagavond 28 juli naar het Oostendse Kursaal. Anthony Lams uit Bredene maakte een eigen creatie in marsepein van de zangeres en zal die ook persoonlijk overhandigen.

0 reacties

 1. Comedian Piv Huvluv brengt nieuwe voorstelling eerst uit als boek. “Een leuke uitdaging tijdens de lockdown”
  PREMIUM
  Oostende

  Comedian Piv Huvluv brengt nieuwe voorstel­ling eerst uit als boek. “Een leuke uitdaging tijdens de lockdown”

  Piv Huvluv oftewel Oostendenaar Jan Cattrijsse, speelde al langer met het idee om een boek maken op basis van een afgewerkte voorstelling en die te koop aan te bieden tijdens de tournee, als hebbeding voor de enthousiaste toeschouwer. Omdat optreden er niet in 2020 draaide Piv het concept om: eerst een volwaardig boek schrijven en daaruit straks een nieuwe voorstelling distilleren. Voor zijn ondertussen al achtste voorstelling ‘Zoiets verzin je niet’ putte hij inspiratie uit zijn legerdienst.
 2. “Eén slag en ze lag plots op de grond”: man die z’n moeder Solange (82) begroef in de duinen is op weg naar assisen, maar blijft na vier jaar ontkennen dat hij haar dood wilde
  PREMIUM
  Bredene/Oostende

  “Eén slag en ze lag plots op de grond”: man die z’n moeder Solange (82) begroef in de duinen is op weg naar assisen, maar blijft na vier jaar ontkennen dat hij haar dood wilde

  Hij sloeg z'n moeder met één slag tegen de grond, wikkelde haar lichaam in plastiek en begroef haar in de duinen. Nadien bleef hij meer dan twee jaar haar pensioen opstrijken. Zonder dat iemand ook maar iets doorhad. Tot de wijkagent onraad begon te ruiken en Bredenaar Frank Pauwels (49) achter de tralies vloog. De man is na vier jaar op weg naar het hof van assisen, maar blijft ontkennen dat hij Solange Hennaert (82) om het leven wilde brengen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"