Geboortebos Bredene breidt opnieuw uit
Volledig scherm
Geboortebos Bredene breidt opnieuw uit © rv

Geboortebos heeft 131 nieuwe bomen

BredeneAl voor het 22ste opeenvolgende jaar werden bomen aangeplant in het geboortebos langs de Noord-Edestraat in Bredene.

 1. Artistiek directeur Peter Craeymeersch kijkt heel erg uit naar 15e editie van Filmfestival Oostende: “Eindelijk kunnen we tonen wat we in onze mars hebben”
  PREMIUM
  Oostende

  Artistiek directeur Peter Craey­meersch kijkt heel erg uit naar 15e editie van Filmfesti­val Oostende: “Eindelijk kunnen we tonen wat we in onze mars hebben”

  De 15e editie van Filmfestival Oostende begint eraan op vrijdagavond 27 januari. Met een recordaantal nieuwe Vlaamse series die in première gaan en heel wat gasten, wordt deze eerste volwaardige wintereditie er één om niet te vergeten. Artistiek directeur Peter Craeymeersch kijkt er dan ook heel erg naar uit. “Eindelijk kunnen we uitpakken met het filmfestival dat we voor corona hadden uitgetekend”, vertelt hij.
 1. Laura Ooghe springt naar Vlaamse titel en Belgisch scholierenrecord: “Wou vandaag graag alleen recordhoudster worden”
  Atletiek

  Laura Ooghe springt naar Vlaamse titel en Belgisch scholieren­re­cord: “Wou vandaag graag alleen recordhoud­ster worden”

  Op het VK indoor in Gent was de 16-jarige Laura Ooghe één van de absolute uitblinkers. Niet alleen pakte de verspringster als enige West-Vlaamse atleet de Vlaamse titel, maar met een sprong van 6m13 verbeterde ze ook nog eens het nationaal scholierenrecord. “Nadat ik vorig weekend het Belgisch record al geëvenaard had, wou ik het vandaag ook graag écht breken”, klinkt het.